• VOOR PROFESSIONALS EN PARTICULIEREN
  • RENOVATIE - NIEUWBOUW - VERBOUW - ISOLATIE
  • VOOR PROFESSIONALS EN PARTICULIEREN
  • RENOVATIE - NIEUWBOUW - VERBOUW - ISOLATIE

KombiTherm Gevelonderhoud.

Uw gevel weer als nieuw!

De gevel is het gezicht van een huis. Die wilt u graag nieuw en smetteloos wit houden, zonder tekenen van veroudering en zichtbare invloeden van de natuur. KombiTherm Gevelonderhoud helpt daarbij.

Houdt je gevel in topconditie

KombiTherm Gevelonderhoud is een met zorg samengesteld onderhoudsplan dat helpt uw gevel - en dus uw huis - in topconditie te houden. Het is een snelle en uiterst effectieve methode om de gevel tot diep in de poriën te reinigen. Na een behandeling ziet de gevel er weer vijf jaar tiptop uit.

Snel en milieuvriendelijk

KombiTherm Gevelonderhoud is buitengewoon doeltreffend. Eerst brengen we een laag algendoder aan om de aanslag te verwijderen. Vervolgens spuiten we de gevel grondig schoon. Afhankelijk van de conditie van de gevel herhalen we deze handeling nog eens, tot de gevel weer oogt als nieuw. Een fris gezicht! Onze werkwijze is bovendien snel en milieuvriendelijk. We hebben geen steiger nodig en vervuild water wordt opgevangen.

Gratis proefbehandeling!

Bent u benieuwd naar het resultaat van een onderhoudsbeurt van uw gevel (of de gevels van het vastgoed in uw portefeuille)? Neem dan contact op en we komen snel bij u langs voor een gratis proefbehandeling! Zo ziet u pas goed wat KombiTherm Gevelonderhoud met uw gevel doet!

Bekijk hier de flyer van KombiTherm gevelonderhoud: KombiTherm Gevelonderhoud (pdf).

Gevel.JPG