Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Binnen is buiten en andersom op basisschool De Keijenberg 30 september 2019

Eind 2018 begon in Renkum de bouw van twee gasloze basisscholen. Momenteel zijn we in de afrondende fase van basisschool de Keijenberg. Een mooie samenwerking tussen aannemersbedrijf BUKO, Kooy Baksteencentrum, Eilers Afbouw en KombiTherm.

Lees meer »
Italiaanse uitstraling met composiet steenstrips 19 juni 2019

Niet alleen de binnenkant telt, ook de buitenkant mag gezien worden. Nieuw in het assortiment zijn composiet steenstrips uit Italië voor de afwerking van KombiTherm gevels.

Lees meer »
Optimale gevelisolatie door maatvaste platen 29 april 2019

De professional weet het al: met maatvaste platen zonder maatverschil, realiseer je gemakkelijk en snel optimale gevelisolatie. Daarom laat KomiTherm haar platen persen. Accountmanager Erik Oeben legt uit.

Lees meer »
Stukadoor aan het woord 31 januari 2019

Roger Pierweijer is eigenaar van het gelijknamige stukadoorsbedrijf in Landgraaf. Hij werkt al een behoorlijke periode met KombiTherm en heeft op het moment van spreken drie huizen ‘ingepakt’, zoals hij het zelf noemt.

Lees meer »
KombiTherm eerste isolatiebedrijf met nieuw KOMO-certificaat voor steenstrips op zak 11 december 2018

Buitengevelisolatie is vakwerk. De manier van aanbrengen luistert zeer nauw; dit moet vakkundig en volgens de voorschriften gebeuren. Gebeurt dat niet, dan heeft dat veel invloed op de effectiviteit van de isolerende maatregelen.

Lees meer »

Pagina's