Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Wat is een koudebrug en hoe voorkom je ze? 07 september 2020

Een koudebrug in je woning wil je niet. Er gaat namelijk warmte door verloren. Maar het geeft ook een grotere kans op condensatie en dus vochtplekken. Veel mensen weten niet wat een koudebrug is en hoe je ze voorkomt. Wij leggen het je uit.

Lees meer »
Openingstijden zomervakantie 10 juli 2020

Met de zomervakantie in zicht informeren we je graag over onze openingstijden tijdens deze periode.

  • In week 32 (3 - 9 augustus) is KombiTherm gesloten
  • De overige weken zijn we gewoon geopend

Namens ons hele team wensen we je een hele fijne vakantie toe!

Lees meer »
Stukadoorsbedrijf Van der Donk werkt voor het eerst met KombiTherm 08 juni 2020

Stukadoorsbedrijf van der Donk uit Schijndel werkte onlangs voor het eerst met KombiTherm en dat is goed bevallen. ‘De materialen werken fijn en vergelijkbaar met wat we gewend waren. De eerste indruk is goed, wij gaan vaker werken met KombiTherm! Het eerstvolgende project staat zelfs al gepland’, aldus Patrick van der Donk.

Lees meer »
Zo houd je een KombiTherm gevel in goede staat 27 mei 2020

Een woning met een nieuwe KombiTherm gevel ziet er stralend uit. Dat wil je zo houden natuurlijk! Gure noordoostenwind, regenbuien en felle zonnestralen stellen het afweersysteem van de gevel danig op de proef. Om het nog maar niet te hebben over fietsen die met weinig beleid tegen de gevel worden geparkeerd, sportieve puberzonen die graag een balletje trappen tegen de muur of glazenwassers die hun klimtuig tegen de gevel van het  huis plaatsen. Voorkomen is beter dan genezen, daarom enkele tips om schade te voorkomen!

Lees meer »
KEZ-300 apparatenhouder voor elektrapunten in de buitengevel zonder koudebruggen 29 april 2020

In iedere buitengevel zitten elektrapunten. Een stopcontact voor de elektrische BBQ, buitenverlichting of een elektrapunt aan de voorkant van het huis. Bij het isoleren van een buitengevel, mag geen warmte verloren gaan. Daarom introduceert KombiTherm de KEZ-300 apparatenhouder van LJ Solutions BV. Deze houder voorkomt dat er warmte verloren gaat via koudebruggen. Erik Oeben, accountmanager bij KombiTherm, legt uit wat de voordelen zijn van dit nieuwe product.

Lees meer »

Pagina's