Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

12 tips voor het isoleren van buitengevels in winters weer 25 november 2021

De winter komt eraan. Regen, vorst of sneeuw kan invloed hebben op de binding, uitharding en het drogen van de mortel waarmee je KombiTherm verwerkt. Met de juiste voorbereiding kan je, ook in winters weer, doorwerken met KombiTherm. Wij geven je 12 wintertips.

 

 

 

 

Lees meer »
Onderhoud van de gevel met gevelisolatie 24 november 2021

Onderhoud van je huis is belangrijk, dat spreekt voor zich. Weersinvloeden als wind, zon en regen zijn continu aanwezig en hebben invloed op de buitenlaag van je huis. Niet voor niets moet het dus ‘staan als een huis’. Het in stand houden van de kwaliteit is belangrijk. In een drieluik met Afbouw Gevelsupport beginnen we vandaag met onderhoudstips voor de buitenmuur.

Lees meer »
Dit is waarom kiezen voor buitengevelisolatie een goed idee is 18 oktober 2021

De koude maanden van het jaar breng je het liefst comfortabel door in een goed geïsoleerd huis. En in de warme zomermaanden houd je de warmte juist het liefst buiten. Je kunt je gevel natuurlijk isoleren met binnen- of spouwmuurisolatie. Maar het aanbrengen van buitengevelisolatie is een beter idee. Maar waarom?

Lees meer »
Een gevelisolatie afbouwproject in beeld 21 juli 2021

In vijftien foto’s brengen we in beeld hoe het aanbrengen van gevelisolatie in zijn werk gaat. Een oude gevel die wordt omgeturnd naar een nieuw uiterlijk.

Bij de start van een project is het belangrijk dat de vereiste materialen aanwezig zijn. Goede materialen zijn de basis voor kwaliteit. KombiTherm werkt daarom alleen met de juiste grondstoffen en houdt het hele proces in eigen beheer. Op deze manier kan de beste kwaliteit worden geboden.

Lees meer »
Hoe werkt gevelisolatie? 05 juli 2021

Isolatie voor gevels, muren, vloeren en daken is een veelbesproken onderwerp in Nederland. Dit komt mede door de toename van subsidies en verduurzaming in de samenleving. We hebben meer interesse in het milieu en willen ons steentje bijdragen aan een beter leefklimaat. Maar waarom isoleren we huizen? Hoe werkt gevelisolatie en wat zijn de kenmerken?

Lees meer »

Pagina's