Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Een gevelisolatie afbouwproject in beeld 21 juli 2021

In vijftien foto’s brengen we in beeld hoe het aanbrengen van gevelisolatie in zijn werk gaat. Een oude gevel die wordt omgeturnd naar een nieuw uiterlijk.

Bij de start van een project is het belangrijk dat de vereiste materialen aanwezig zijn. Goede materialen zijn de basis voor kwaliteit. KombiTherm werkt daarom alleen met de juiste grondstoffen en houdt het hele proces in eigen beheer. Op deze manier kan de beste kwaliteit worden geboden.

Lees meer »
Hoe werkt gevelisolatie? 05 juli 2021

Isolatie voor gevels, muren, vloeren en daken is een veelbesproken onderwerp in Nederland. Dit komt mede door de toename van subsidies en verduurzaming in de samenleving. We hebben meer interesse in het milieu en willen ons steentje bijdragen aan een beter leefklimaat. Maar waarom isoleren we huizen? Hoe werkt gevelisolatie en wat zijn de kenmerken?

Lees meer »
5 vragen over gevelisolatie 25 mei 2021

Door gevelisolatie kan er minder warmte van binnen naar buiten ontsnappen wat veel energie en geld bespaart. KombiTherm, het bedrijf dat al vele woningen en gebouwen in Nederland heeft voorzien van gevelisolatie, weet daar alles van. Door buitengevelisolatie toe te passen blijft de warmte binnen. Zelfs als de verwarming is uitgeschakeld geven de muren warmte terug aan de binnenruimte wat een comfortabel leefklimaat oplevert. Maar is er meer! Want door het aanbrengen van isolatie van KombiTherm worden vochtproblemen en scheuren in de buitenmuren voorkomen, de bestaande fundering niet aangetast en het milieu zo min mogelijk belast. Er hoeft in de meeste gevallen zelfs geen omgevingsvergunning te worden aangevraagd.

Lees meer »
Verzekerde garantie voor buitengevelisolatie? Zo regel je dat! 29 april 2021

Het aanbrengen van buitengevelisolatie vergt de nodige precisie. Om verzekerd te zijn van kwaliteit is er een Verzekerde Garantie. Een regeling die zekerheid geeft door kwaliteitszorg te koppelen aan een niet aflopende 10-jarige verzekerde garantie. KombiTherm voldoet qua gevelsysteem aan alle eisen om die Verzekerde Garantie te krijgen.

Lees meer »
Vijf antwoorden over duurzaamheid en isolatie 01 maart 2021

Het aanbrengen van buitengevelisolatie is de meest duurzame manier om warmte te isoleren. Gevelisolatie voorkomt dat er teveel temperatuurschommelingen in de buitenmuur zijn en zorgt ervoor dat vocht buiten blijft. Het huis en de muren blijven warm. Vijf vragen en antwoorden over gevelisolatie en duurzaamheid. 

Lees meer »

Pagina's