Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Dit is waarom kiezen voor buitengevelisolatie een goed idee is 02 december 2020

De koude maanden van het jaar breng je het liefst comfortabel door in een goed geïsoleerd huis. En in de warme zomermaanden houd je de warmte juist het liefst buiten. Je kunt je gevel natuurlijk isoleren met binnen- of spouwmuurisolatie. Maar het aanbrengen van buitengevelisolatie is een beter idee. Maar waarom?

Lees meer »
Klantreview: Maurice van den IJssel - Techma bouwspecialiteiten 01 november 2020

Maurice van den IJssel is eigenaar van Techma Bouwspecialiteiten uit Gouda. Wanneer zijn klanten op zoek zijn naar gevelisolatie, beveelt hij graag KombiTherm aan. ‘Samen doen we mooie dingen in de markt. Dat hebben we al verschillende keren bewezen. Het werkt als een tierelier.’ Waarom? Dat lees je in dit artikel.

Lees meer »
Periodieke controle van de KombiTherm gevel 01 oktober 2020

Om een KombiThermgevel in topconditie te houden, adviseren wij om twee keer per jaar de buitengevel te inspecteren. Dit kun je zelf doen. Zie je schade? Neem dan direct contact op met KombiTherm. Onze partners kunnen schade professioneel repareren.

Lees meer »
Wat is een koudebrug en hoe voorkom je ze? 07 september 2020

Een koudebrug in je woning wil je niet. Er gaat namelijk warmte door verloren. Maar het geeft ook een grotere kans op condensatie en dus vochtplekken. Veel mensen weten niet wat een koudebrug is en hoe je ze voorkomt. Wij leggen het je uit.

Lees meer »
Openingstijden zomervakantie 10 juli 2020

Met de zomervakantie in zicht informeren we je graag over onze openingstijden tijdens deze periode.

  • In week 32 (3 - 9 augustus) is KombiTherm gesloten
  • De overige weken zijn we gewoon geopend

Namens ons hele team wensen we je een hele fijne vakantie toe!

Lees meer »

Pagina's