Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Vijf antwoorden over duurzaamheid en isolatie 01 maart 2021

Het aanbrengen van buitengevelisolatie is de meest duurzame manier om warmte te isoleren. Gevelisolatie voorkomt dat er teveel temperatuurschommelingen in de buitenmuur zijn en zorgt ervoor dat vocht buiten blijft. Het huis en de muren blijven warm. Vijf vragen en antwoorden over gevelisolatie en duurzaamheid. 

Lees meer »
Klant aan het woord: Stukadoorsbedrijf Rosmalen 23 februari 2021

Stukadoorsbedrijf Rosmalen uit Wijchen werkt graag met KombiTherm. Zo graag dat een ander product er bij hen niet in komt, aldus eigenaar Marco van Rosmalen. Zijn bedrijf is volop in beweging. Ze starten binnenkort met een groot, uitdagend project in Wijchen en zijn bezig met het behalen van hun KOMO-certificering. Je leest er alles over in dit artikel.

Lees meer »
1.000m2 buiten stucwerk door Holland Afbouw bij project De Aquamarijn 29 januari 2021

In Zoeterwoude Rijndijk werkt Holland Afbouw aan project De Aquamarijn. 59 appartementen, verdeeld over drie verschillende gebouwen, met ondergrondse parkeergarage en zelfs een binnenhaven. Goed voor maar liefst 1.000m2 buitenstucwerk. Eigenaar Joost Berenfanger vertelt over dit enorme project, waarbij strakke planning de sleutel is tot succes.

Lees meer »
Dit is waarom kiezen voor buitengevelisolatie een goed idee is 02 december 2020

De koude maanden van het jaar breng je het liefst comfortabel door in een goed geïsoleerd huis. En in de warme zomermaanden houd je de warmte juist het liefst buiten. Je kunt je gevel natuurlijk isoleren met binnen- of spouwmuurisolatie. Maar het aanbrengen van buitengevelisolatie is een beter idee. Maar waarom?

Lees meer »
Klantreview: Maurice van den IJssel - Techma bouwspecialiteiten 01 november 2020

Maurice van den IJssel is eigenaar van Techma Bouwspecialiteiten uit Gouda. Wanneer zijn klanten op zoek zijn naar gevelisolatie, beveelt hij graag KombiTherm aan. ‘Samen doen we mooie dingen in de markt. Dat hebben we al verschillende keren bewezen. Het werkt als een tierelier.’ Waarom? Dat lees je in dit artikel.

Lees meer »

Pagina's