Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klantreview: Maurice van den IJssel - Techma bouwspecialiteiten

Maurice van den IJssel is eigenaar van Techma Bouwspecialiteiten uit Gouda. Wanneer zijn klanten op zoek zijn naar gevelisolatie, beveelt hij graag KombiTherm aan. ‘Samen doen we mooie dingen in de markt. Dat hebben we al verschillende keren bewezen. Het werkt als een tierelier.’ Waarom? Dat lees je in dit artikel.

 

Samen de markt op

'In de markt van gevelisolatie is het lastig om jezelf te onderscheiden op product’, aldus Maurice. ‘Je moet allemaal aan een bepaalde norm voldoen. Jezelf écht onderscheiden doe je met service, een waterdicht plan van aanpak, snelheid en flexibiliteit. Dat hebben ze bij KombiTherm ook goed begrepen. KombiTherm is net als wij een kleinere partij. Maar samen doen we mooie dingen in de markt. Een heel aantal vrijstaande woningen is inmiddels voorzien van een KombiTherm gevel’.

Over Techma bouwspecialiteiten en de klik met KombiTherm

Techma Bouwspecialiteiten is een specialistisch bedrijf in de afbouw. Restauratie en innovatie, dat zijn de dingen waar Maurice en zijn collega’s zich dagelijks mee bezig houden. ‘Alle dingen die moeilijk zijn, daar hebben wij kennis van in huis. We verkopen niet alleen het doosje, maar ook kennisoverdracht in de verwerking. Daar zit de klik met KombiTherm’

Waarom KombiTherm?

Maar waarom adviseert Maurice zijn klanten KombiTherm? ‘Het product en de kwaliteit zijn goed, maar dat is basis. Waarin KombiTherm zich onderscheidt is dat het advies zeker zo goed is. Ze snappen dat er snel geschakeld moet worden. Even samen nadenken en door! Dat werkt heel fijn. Nou zal je denken, dat is toch heel normaal, maar dat is het écht niet.

De verwerker plukt er de vruchten van. Maurice: ‘samen zijn we de specialist die tot in detail weet hoe een verwerker moet verwerken. We maken een plan van aanpak, gaan tijdens het werk nog langs of het allemaal goed gaat en attenderen de aannemer en verwerker ter plekke op details. Uiteindelijk lever je zo samen het allerbeste eindresultaat voor de klant.’ www.techma-bouwspecialiteiten.nl
 

Meer klantreviews lezen?

Stukadoorsbedrijf Van der Donk werkt voor het eerst met KombiTherm

Stukadoor Ronald kiest KombiTherm voor thuis

Stukadoor aan het woord

 

Geplaatst op: 01 november 2020

« Terug naar het overzicht