Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

KombiTherm eerste isolatiebedrijf met nieuw KOMO-certificaat voor steenstrips op zak

Buitengevelisolatie is vakwerk. De manier van aanbrengen luistert zeer nauw; dit moet vakkundig en volgens de voorschriften gebeuren. Gebeurt dat niet, dan heeft dat veel invloed op de effectiviteit van de isolerende maatregelen.

KOMO-certificaten

Onze medewerkers volgen regelmatig trainingen en cursussen om te zorgen dat zij op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Om het voor de consument duidelijk te maken dat hij te maken heeft met een bedrijf dat op vakkundige wijze gevelbekleding van hoge kwaliteit aanbrengt, reikt Stichting KOMO certificaten uit aan bedrijven binnen de bouwsector die kwaliteit leveren.

Vertrouwen

Bij KombiTherm verzamelen we die certificaten natuurlijk maar al te graag. Het is voor ons een goed ijkmiddel om te toetsen of we nog boven op de nieuwste technieken zitten. Ook de klant weet zo dat hij met een gerenommeerd bedrijf te maken heeft. Een certificaat is niet de heilige graal, maar geeft wel vertrouwen.

De nieuwste toevoeging aan onze collectie kijkt niet alleen naar de kwaliteit van de lijm, maar controleert deze ook in zijn toepassing. In dit attest staan ook aanvullende eisen op het Bouwbesluit om te komen tot een optimale kwaliteit van het proces van het aanbrengen van minerale en keramische steenstrips.

 Wij hebben dat certificaat als eerste al op zak. En daar zijn we best een beetje trots op.

Geplaatst op: 11 december 2018

« Terug naar het overzicht