Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

KombiTherm producten als beste beoordeeld met kwaliteitsaward

Op 2 november 2017 heeft Stichting Garantiefonds Gevelsystemen de Kwaliteitsaward Gevelsystemen 2017 uitgereikt. Van den Heuvel Afbouwgroep, een verwerker van KombiTherm gevelisolatiesystemen, is als winnaar uitgeroepen. 

Winnaar gevelisolatiesysteem

De kwaliteitsaward Gevelsystemen wordt elk jaar uitgereikt aan de verwerker die gedurende een jaar het beste presteert, ofwel, de minste fouten maakt. Door de winst van Van den Heuvel Afbouwgroep mag ook KombiTherm zich een klein beetje als winnaar zien. De producten die door Van den Heuvel Afbouwgroep worden gebruikt bepalen immers voor een groot deel de kwaliteit. 

Verzekerde kwaliteit

Met toekenning van de award wil Stichting Garantiefonds Gevelsystemen bedrijven triggeren om de hoogste kwaliteit na te streven. Kwaliteit is een belangrijke factor in het onderhoud en de levensduur van het product. De organisatie werkt dan ook met een tien jaar, niet aflopende verzekerde garantie.

Meer weten over de kwaliteit?

Lees een van onze nieuwsartikelen of whitepapers of neem contact op met een van onze buitendienstmensen. Wij vertellen graag hoe de kwaliteit van onze gevelsystemen in de praktijk voor u werkt. 

Gisteren heeft Stichting Garantiefonds Gevelsystemen de Kwaliteitsaward Gevelsystemen 2017 uitgereikt. Van den Heuvel Afbouwgroep, een verwerker van KombiTherm gevelisolatiesystemen, is als winnaar uitgeroepen. 

Kwaliteits-award-gevelystemen-los-beeldje-klein.png

Geplaatst op: 03 november 2017

« Terug naar het overzicht