Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Stukadoorsbedrijf Van der Donk werkt voor het eerst met KombiTherm

Stukadoorsbedrijf van der Donk uit Schijndel werkte onlangs voor het eerst met KombiTherm en dat is goed bevallen. ‘De materialen werken fijn en vergelijkbaar met wat we gewend waren. De eerste indruk is goed, wij gaan vaker werken met KombiTherm! Het eerstvolgende project staat zelfs al gepland’, aldus Patrick van der Donk.

 

Wij gaan vaker werken met KombiTherm

Patrick vertelt: ‘Sinds een aantal jaren zijn wij flink bezig met buitengevels. Ik ken jullie adviseur Erik Oeben al een hele tijd. Van KombiTherm had ik eerst nog nooit gehoord. Toen Erik me benaderde heb ik op zijn advies besloten om voor een project met KombiTherm te werken. Dat is hartstikke goed bevallen!’ Stukadoorsbedrijf van der Donk paste het KombiTherm Solid systeem, 150mm EPS afgewerkt met steenstrips toe op een woonhuis in Bladel.

Veel vraag naar buitengevenoplossingen

Er is steeds meer vraag naar oplossingen voor de buitengevel. ‘We worden er steeds vaker over gebeld’ aldus Patrick van der Donk. Buitengevelisolatie heeft veel voordelen: zo kun je een veel dikkere laagt isolatie aanbrengen en zijn je buitenmuren meteen weer zo goed als nieuw. Voor de finishing touch laat je het isolatiemateriaal afwerken met bijvoorbeeld steenstrip, zoals bij dit project in Bladel is gebeurd. Resultaat: een huis met een comfortabel binnenklimaat en een gloednieuwe buitenkant!

'Direct contact met onze klanten maakt ons werk extra leuk'

Stukadoorsbedrijf van der Donk startte in 2001. Patrick en zijn neef werken inmiddels met een mooi team, voornamelijk in de particuliere woningbouw. Daar doen ze binnen- en buitenstucwerk, inclusief het schilderwerk. ‘We vinden het fijn om voor particulieren te werken, het directe contact met onze klanten maakt ons werk extra leuk en geeft veel voldoening’.

Net als Stukadoorsbedrijf Van der Donk ook aan de slag met KombiTherm? Neem contact op met onze adviseur Erik Oeben.

Steenstrips 1 Patrick Donk.jpegSteenstrips 2 Patrick Donk.jpegSteenstrips 4 Patrick Donk.jpeg

Geplaatst op: 08 juni 2020

« Terug naar het overzicht