• VOOR PROFESSIONALS EN PARTICULIEREN
  • RENOVATIE - NIEUWBOUW - VERBOUW - ISOLATIE
  • VOOR PROFESSIONALS EN PARTICULIEREN
  • RENOVATIE - NIEUWBOUW - VERBOUW - ISOLATIE

Voor de particulier

Een pinguïn beschermt zichzelf tegen de kou met een isolerend verenkleed dat warmteverlies tegengaat. Een ijsbeer heeft een warme vacht en een stevige speklaag om te kunnen overleven in barre omstandigheden. En een hond gaat elk voorjaar, meestal rond april, in de rui. Dieren zijn prima in staat zich aan te passen aan invloeden van buitenaf. Met zulke lessen van de natuur kunnen wij mensen toch zeker ook wel iets?

Met KombiTherm kan dat gelukkig, zonder dat u daarvoor een extra vetlaagje hoeft te kweken. Met KombiTherm: een hoogwaardig gevelisolatiesysteem, dat bestaat uit verschillende lagen. Allemaal met een eigen functie, maar met twee gecombineerde doelen: buiten buiten houden, en uw huis in topconditie.

Besparing

We zien dat de drempel om naar gasloos te gaan, en dus een energieneutrale woning te bouwen, vaak strandt bij de hoge kosten van het pakket aan maatregelen. Met KombiTherm, het betaalbare alternatief, kunnen we een substantiële bijdrage leveren aan anders bouwen in de nieuwbouwmarkt. Met dit totaalconcept kunnen we garanderen dat de beloofde besparing van 50% op alleen al de gevel daadwerkelijk gerealiseerd wordt

Nieuwbouw, renovatie of utiliteitsbouw

KombiTherm is echter niet alleen geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor renovatie en utiliteitsbouw. Aan de hand van onze reële rekenmodellen laten we u graag zien wat u kunt besparen wanneer u kiest voor KombiTherm.