Wat zeggen bewoners over KombiTherm?

Het vrijstaande huis van de familie Dubois, in Vlaams-Brabant, is goed onder handen genomen met KombiTherm. We vroegen de heer Dubois naar zijn mening over het eindresultaat.

Op warme zomerdagen, die we hier natuurlijk veel hebben, blijft het aangenaam koel binnen.
En ook niet onbelangrijk: mijn energieverbruik is een stuk lager geworden!

De reden om mijn huis te laten isoleren is dat de energiekosten van mijn woning te hoog naar mijn zin waren. Bovendien voelde het op koude dagen onaangenaam kil aan in mijn huis. Soms voelde ik het zelfs binnen waaien. Dat moest toch beter kunnen? Nadat ik me had laten adviseren, koos ik voor buitengevelisolatie met KombiTherm. Dat is een doeltreffende manier van isoleren, zo werd me verteld, en bovendien zou het geen invloed hebben op het woonoppervlak. Bovendien hadden we weinig last van de werkzaamheden, want die vonden buitenshuis plaats.

Ik heb geen moment spijt gehad van de keuze. Mijn huis voelt ook als het buiten koud is behaaglijk en comfortabel aan. Op warme zomerdagen, die we hier natuurlijk veel hebben, blijft het aangenaam koel binnen. En ook niet onbelangrijk: mijn energieverbruik is een stuk lager geworden!

De heer Dubois (klant).jpg