Waarom KombiTherm?

Misschien staat u er nooit bij stil, maar externe invloeden testen de kwaliteit van uw huis behoorlijk. Gure noordoostenwind, regenbuien en felle zonnestralen stellen het afweersysteem van uw kostbare woning danig op de proef. Om het nog maar niet te hebben over fietsen die met weinig beleid tegen de gevel worden geparkeerd, sportieve puberzonen die graag een balletje trappen met de muur of glazenwassers die hun klimtuig tegen de gevel van uw huis plaatsen.

Comfort

Gelukkig is er de gevelisolatie van KombiTherm. In onze slogan spreken we over een warme jas voor je huis, maar eigenlijk is het veel méér dan dat. Het is een harnas, een schild. Een eerste lijn van defensie die zorgt dat u het hoofd koel houdt in de zomer, en geen koude voeten krijgt in de winter. En het hele jaar kunt vertrouwen op het comfort van een goed geïsoleerde woning en het plezier van maximale besparing op energiekosten.

KombiTherm kan een stootje hebben en is kostenefficiënt. De isolatiewaarde is direct op orde, ook voor de toekomst. De kosten verhouden zich uitstekend tot die van traditioneel metselwerk.

Subsidie

Het nemen van maatregelen voor energiebesparing is erg aantrekkelijk, zowel voor een Vereniging van Eigenaren als voor een eigenaar-bewoner. Mogelijk komt u namelijk voor subsidie in aanmerking. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Subsidie energiebesparing eigen huis:

Lees meer

Nieuws omtrent deze subsidie regelingen:
Lees meer