• Te verwerken met cementeuze of pasteuze mortel
  • Leverbaar in EPS of steenwol
  • Afwerking met sierpleister steenstrips of tegelwerk
  • Waterafstotend en brandwerend

Voor de professional

Isoleren loont. En door de stijgende energieprijs wordt het belang van een goede gevelisolatie ook voor de consument steeds beter zichtbaar, bijvoorbeeld op de energierekening. Met de harde cijfers onder ogen zal een woning- of pandbezitter dus eerder bereid zijn te investeren in een goede gevelisolatie.

Die goede gevelisolatie levert KombiTherm. KombiTherm is een hoogwaardig gevelisolatiesysteem, dat bestaat uit verschillende lagen. Allemaal met een eigen functie, maar met één gecombineerd doel: de warmte binnen houden. Het is als een warme jas.

Energiebesparing

KombiTherm is toepasbaar op buitengevels bij nieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Afhankelijk van de dikte van het systeem bereikt de pandeigenaar met KombiTherm een forse besparing op het energieverbruik, tot maar liefst 50%. En in de toekomst wordt het bespaarpotentieel alleen maar groter, want het is geen geheim dat gas de komende jaren fors duurder wordt.

Alle partijen

KombiTherm is er niet alleen voor de consument. We leveren een product dat de hele keten versterkt: de architect, de applicateur en de gebruiker. Ons doel is om alle partijen te laten ervaren wat werken met KombiTherm kan opleveren: mooi werk, gemak en kostenbesparing.