Systemen

KombiTherm Mono

KombiTherm Mono geeft een gebouw een moderne en strakke uitstraling. En het is aan te brengen in verschillende kleuren. Met KombiTherm Mono combineert u de unieke eigenschappen van hoogwaardige isolatie en design. Uiteraard is KombiTherm Mono waterdicht, maar heeft de unieke eigenschap dat de gevel blijft ademen.

Verwerking KombiTherm Mono

systeem-mono-xl.jpg

systeem-solid-xl.jpg

KombiTherm Solid

Met KombiTherm Solid is een gevel op het oog nauwelijks te onderscheiden van een gevel die is opgetrokken uit traditioneel metselwerk. De steenstrip kan een zogenaamde strengperssteen zijn: een keramische tegel die er dankzij de moderne technieken uit kan zien als iedere gewenste baksteen of tegel. Ook kan de steenstrip een minerale ofwel kunststof steenstrips zijn: een lichtgewicht, flexibele, zeer hoogwaardige steenstrip die eveneens in alle gewenste formaten en kleurschakeringen leverbaar is.

Het voordeel van de keramische en minerale steenstrips is dat ze nauwelijks water opnemen. De voeg is bovendien waterafstotend, zodat er geen vocht het isolatiesysteem kan binnendringen. Het bijzondere aan de steenstrips is dat ze verwerkt worden volgens het ‘floated butter’ principe. Dat betekent dat niet alleen de hele muur wordt voorzien van tegellijm, maar ook ieder afzonderlijke steenstrip. Dit garandeert een perfecte hechting aan de geïsoleerde ondergrond.

Verwerking KombiTherm Solid