Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Stukadoor Ronald kiest KombiTherm voor thuis

Ronald Joosten is eigenaar van het gelijknamige stukadoorsbedrijf in Deurne. Hij wilde zijn eigen huis uit 1996 met traditionele gele stenen ‘pimpen’ tot een moderne woning. Bij BPG Holten van de Wal adviseerden ze KombiTherm voor een goed geïsoleerde buitengevel met een moderne uitstraling. Na het zien van enkele KombiTherm referentieprojecten, ging Ronald thuis aan de slag.

Goed geïsoleerd en een modern uiterlijk

Ronald vertelt: 'Ons huis moest van boven tot onder aangepakt worden. De spouwmuur was wel geïsoleerd, maar met een van de eerste soort korrels en dat was al naar beneden gezakt. Als je iets doet, moet je het goed doen. En dus hebben we ook meteen nieuwe kozijnen, een nieuw dak, vierdubbelglas en nieuwe dakkapellen geplaatst. De hele buitenkant is nu optimaal geïsoleerd. De antraciet kozijnen kleuren perfect bij de witte gevelisolatie. Het totaalplaatje geeft onze woning een compleet nieuw en modern uiterlijk.’

Goed advies en materiaal

‘Mijn eigen specialisme is binnen stucwerk, dus vond ik het isoleren van de buitengevel best spannend. Van te voren heb ik mij goed laten informeren door Erik Welten van Holten van de Wal over het gebruik van de juiste materialen.  KombiTherm is echt een super systeem voor het slim isoleren van een buitengevel. Mijn vrienden van Stukadoorsbedrijf Berkers & van Dijk hielpen mij met het plakken van de platen en het stukadoren van de hechtlaag en sierpleister.
 
Tijdens het project kwam Erik Oeben van KombiTherm regelmatig langs op locatie voor advies bij de verwerking en de details. Wanneer ik een vraag had, kon ik hem altijd bellen. Zoveel service, maak ik niet vaak mee. Erik begreep wat ik nodig had en stond echt naast en achter mij. Dat gaf vertrouwen en zo hebben we gezamenlijk de klus geklaard!’  

Voor particulier en professional

‘Voor zowel de vakman als de consument, beveel ik KombiTherm van harte aan. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat, en mijn vrouw ook! Met KombiTherm gevelisolatie is onze oude bungalow omgetoverd tot een modern goed geïsoleerd huis. Het materiaal en de ondersteuning vanuit KombiTherm is erg goed. Door het gewoon te gaan doen, heb ik nu ook het buiten stuken in de vingers!  

 

Ronald_Joosten_Deurne_eindresultaat.jpg

Geplaatst op: 22 januari 2020

« Terug naar het overzicht